Ik denk liever in oplossingen dan in problemen. En stel graag vragen, maar geef nog liever antwoorden. Dit is dus geen typische about me pagina, want het draait helemaal niet om mij. Wel om jouw organisatie, jouw mensen en hun groeipotentieel. Ontdek wat ik voor jou kan betekenen, in 8 vragen en evenveel antwoorden.

Vraag 1

Er zijn zoveel freelance trainers & coaches. Waarom zou ik voor jou kiezen?

Dat hoef je zeker niet. Ik ontmoet je graag eerst voor een goed gesprek: zo zien we meteen of er een klik is. Met meer dan 20 jaar ervaring in sales, leidinggeven & coaching in diverse bedrijven en sectoren weet ik dat ik de nodige knowhow bezit. Maar nog belangrijker: alle skills die ik nu aan anderen leer, heb ik zelf in de praktijk verworven. Kiezen voor mij is dus kiezen voor een ervaren professional én een energieke motivator.

Vraag 2

Kan ik meteen resultaat verwachten?

Ik ben ervan overtuigd dat een inspirerende keynote mensen meteen in beweging kan brengen. Op 1 goed georganiseerde teamdag kunnen we heel wat topics aanpakken en iedereen met een opgeladen gevoel aan de volgende werkdag laten starten. Maar toch geloof ik vooral in een langetermijn-samenwerking en een gestructureerde aanpak: van intake, analyse en advies, over design & implementatie, tot een nauwe opvolging en evaluatie.

Vraag 3

Rond welke topics werk je het liefst?

De meeste bedrijven zetten volop in op de ontwikkeling van algemene communicatieve vaardigheden, vaak met klantgerichtheid als centraal thema. En ik help hen daar vanuit mijn ervaring en expertise heel graag bij. Maar ik bekijk deze soft skills ruimer dan dat. Beter leren werken in team, probleemoplossend denken, creatief omgaan met situaties, je eigen werk efficiënt plannen en organiseren, … zijn ook aan te leren people skills die het verschil kunnen maken op de werkvloer. Tijdens een intakegesprek bekijken we samen waar de knelpunten zitten. Die zet ik om in groeimogelijkheden voor jouw medewerkers én jouw organisatie.

Check out the masterclasses

Vraag 4

Kan ‘Insights Discovery’ mijn bedrijf vooruit helpen?  

“Elke vooruitgang van de mens staat in verbinding met een vooruitgang in zelfbewustzijn” zei dr. Carl G. Jung. Eenvoudiger gezegd: wie wil groeien in persoonlijke effectiviteit, moet zichzelf eerst onder de loep nemen. Insights Discovery biedt een toegankelijk kleurenmodel, dat in combinatie met een persoonlijk profiel, mensen meer inzicht kan geven in zichzelf en anderen. Kies je ervoor om met dit model aan de slag te gaan, dan bied je je medewerkers de middelen om elkaar beter te begrijpen en zo ook effectiever samen te werken. Samen bekijken we of deze methode een meerwaarde kan betekenen in jouw organisatie. Meer info hierover vind je terug op www.insightsbenelux.com

Vraag 5

Ik wil graag vooruit. Zijn opleidingen niet té theoretisch?

Mijn opleidingen alvast niet! Ik zie mezelf eerder als een facilitator, dan als een trainer die one-way kennis overdraagt in een klassikale setting. Ik tracht mijn workshops zo interactief, energiek, origineel en praktisch mogelijk te maken. De tips & tricks die je medewerkers meekrijgen, kunnen ze meteen gebruiken op de werkvloer.

Vraag 6

Werk je alleen voor grote of kleine bedrijven?

Ik help graag elk bedrijf dat wil investeren in zijn grootste kapitaal: zijn werknemers. En daarbij bekijk ik elke opleidings- en coachingvraag afzonderlijk. Bij grote bedrijven stel ik me altijd de vraag of het interessant is om de hele organisatie te betrekken of we misschien beter met focusgroepen werken. Voor grotere projecten werk ik vaak samen met collega-freelancers. Samen stippelen we een programma uit op maat van jouw bedrijf voor maximaal resultaat.

Vraag 7

Kan een coachingtraject écht het verschil maken voor mijn medewerkers?

Als coach geloof ik heel hard dat je pas resultaten kan boeken als je vertrouwen hebt in het groeipotentieel van je coachee. Hoewel het ‘self-fulfilling prophecy’-fenomeen goed gekend is in de onderwijswereld, wordt het in het doorsnee managementgedrag nog veel te weinig gebruikt. We evalueren nog te vaak op basis van het huidig gedrag, terwijl werknemers doorgaans maar 40% van hun potentieel benutten. Er is dus nog 60% ruimte om te groeien. En gelukkig maar!

Vraag 8

Hoe blijf je zelf op de hoogte van de laatste inzichten en methodes?

Ik geloof sterk in levenslang leren. Na meer dan 20 jaar in het vak, groeit mijn honger naar kennis  nog elke dag. En zo leer ik dagelijks bij over andere sectoren, bedrijven en over mijzelf. Over nieuwe technieken, inzichten en instrumenten. En dat alles deel ik graag met jou: hier én via mijn LinkedIn en Instagramaccount.

Freya

Let me help!

Geweldig dat je eraan denkt om je medewerkers én je bedrijf te laten groeien. Het goede nieuws? Je staat er niet alleen voor. Ik help je graag met advies & oplossingen op maat van jouw organisatie. Eens babbelen over de mogelijkheden?

    LIFE BEGINS AT THE END OF YOUR COMFORT ZONE

    Neale Donald Walsch