Masterclasses

Wil je dat je medewerkers professioneel sterker in hun schoenen staan en de beste versie van zichzelf worden? Via interactieve workshops komen ze tot nieuwe inzichten en oefenen ze samen op nieuwe vaardigheden. Dit gebeurt niet door one-way kennis overdracht in een klassikale setting. Integendeel! De masterclasses zijn zo interactief, energiek, origineel en praktisch mogelijk. De tips & tricks die je medewerkers meekrijgen, kunnen ze meteen gebruiken op de werkvloer. Interesse? De masterclasses zijn steeds op maat van je bedrijf en aangepast aan de ervaring en kennis van je medewerkers. Bekijk hieronder de meest gevraagde masterclasses van dit moment. 

SALES MASTERCLASS

Sales is in vergelijking met vroeger een veel complexere zaak geworden. We verkopen geen producten of diensten an sich meer, maar eerder concepten & oplossingen. We hebben het minder over de praktische details en meer over de 'added value' voor onze klanten. We leren in deze masterclass hoe je connectie kan maken en het vertrouwen kan winnen van een klant. Hoe je beter kan overtuigen en kan omgaan met twijfels. Hoe je tot een win-win resultaat kan komen. Wil je er graag meer over weten? Neem dan snel contact op.

inspirerend leiderschap

In tegenstelling tot wat men vroeger dacht, word je niet als leider geboren. De vaardigheden die je nodig hebt om een inspirerend leider te zijn kan je aanleren en steeds verder ontwikkelen. En gelukkig maar! In deze masterclass krijg je inzicht in jezelf als leider en staan we stil bij jouw groeiproces. Wat zijn de belangrijkste vaardigheden van een coachende leider, wat is het verschil tussen 'managen' en 'leiden', hoe belangrijk is situationeel leiderschap & coaching, en meer over motivatie en gedrag, ... Neem snel contact op bij interesse! 

Insights Discovery

Wil je onderlinge verschillen in je team waarderen, effectief communicerenen optimaal samenwerkenInsights Discovery hanteert een toegankelijk kleurenmodel dat onmiddellijk aanspreekt bij iedereen. Tijdens de (inter)actieve masterclass krijg je inzicht in je eigen voorkeursstijl en dat van anderen op een speelse én tegelijk diepgaande manier. We staan stil bij de rol van perceptie, persoonlijke voorkeuren en leren onze communicatie nog effectiever te gebruiken. Je ontvangt ook je eigen persoonlijk Insights profiel. 

Verbindend communiceren

Iedereen kan communiceren, maar niet iedereen doet dit even duidelijk en effectief. Het vergt wel wat kennis en oefening om je boodschap succesvol over te brengen naar klanten of collega's. In deze masterclass staan we stil bij oa de basisprincipes van communicatie en zijn valkuilen, verbale en non-verbale communicatie, assertieve communicatie, presenteren met impact, succesvol vergaderen,omgaan met teamdiscussies, overtuigen en beïnvloeden, omgaan met klachten, feedback geven en krijgen, ... Interesse? Neem snel contact op! 

TEAMONTWIKKELING

Teamwork is voor veel organisaties van wezenlijk belang, maar tegelijkertijd heel fragiel. Hoe zorg je ervoor dat samenwerken leuk blijft? Dat de teamleden elkaar vertrouwen, passionele discussies kunnen en durven voeren, betrokken zijn, ... ? Dat ze het teambelang boven hun eigenbelang plaatsen? ... In deze masterclass gaan we praktisch aan de slag met het model (piramide) van Patrick Lencioni en werken we bottom-up aan een gezonde én resultaatsgedreven teamcultuur. Interesse? Neem snel contact op! 

Let me help!

Geweldig dat je eraan denkt om je medewerkers én je bedrijf te laten groeien. Het goede nieuws? Je staat er niet alleen voor. Ik help je graag met advies & oplossingen op maat van jouw organisatie. Eens babbelen over de mogelijkheden?

    LIFE BEGINS AT THE END OF YOUR COMFORT ZONE

    Neale Donald Walsch